DEFINICIÓ

En els últims anys, els productes ecològics (també anomenats orgànics, eco o bio) han experimentat un enorme creixement a casa nostra. Han passat de ser considerats un producte gourmet, car i exclusiu de botigues especialitzades, a ser habituals en la cistella de la compra, amb una gran varietat referències, a un preu assequible i fàcils de trobar en tot tipus de botigues i grans superfícies.
No és una moda més o menys efímera. La demanda és cada dia més gran, perquè també és major la conscienciació de la societat i la certesa que aquests productes són més saludables per a l’ésser humà, i igualment beneficiosos per als animals i el medi ambient. I, afortunadament, també són cada dia més les marques que comparteixen aquesta filosofia ecològica. 
Però, què són exactament els aliments ecològics? Aquells aliments cent per cent naturals que s’obtenen sense utilitzar químics en totes les etapes: des del creixement (de vegetals i animals) i la producció, fins a la distribució. Aquests processos orgànics són absolutament respectuosos amb la natura i amb les persones, i, en conseqüència, aporten una gran quantitat de beneficis.

Comentarios